7 råd til utdannelsessøkere

VALG AV UTDANNELSE. Ikke la deg lure av at så mange snakker om alle utdannelsesdører som står åpne for ungdom i dag. Flere av disse fører inn til rom uten gulv. Siden fallhøyden er stor, kan det være nyttig å være svært forsiktig, skriver Kai A. Olsen i Aftenposten i dag.


Les hele artikkelen på aftenposten.no her.


Olsen har også skrevet rapporten «Skal alle få forsøke seg?» for CIVITA tidligere i år. I denne rapporten tar Olsen opp spørsmål om kvaliteten på høyre utdanning. Hvordan fremmer vi økt kvalitet i høyere utdanning? Kreves det for lite av studentene? Hva kan vi lære av utenlandske erfaringer og bør det være en rett – ”allmannarett” – for alle til høyere utdanning?


Les her om frokostseminaret der rapporten ble lansert.


Bestill eller last ned rapporten her.


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »