Det andre Russland

Andre Glucksmann advarer mot opportunisme og unnfallenhet overfor Russland: Hvis sensur, drap, trusler og vold skal holde opposisjonen nede, er det ingen igjen som kan stå opp og forsvare demokrati, fornuft og menneskeverd, skriver han


Les Andre Glucksmanns artikkel

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »