VALGFRIHET: Redselen for det private

Kristin Clemets friskolelov var en av de få betydningsfulle reformene som Bondevik II gjennomførte. Likevel ble den langt fra den revolusjonen som venstresiden skremmer med. De som tror på offentlige løsninger har beholdt den ideologiske dominansen, skriver Jan Arild Snoen i Minervas nettavis.


Les hele artikkelen


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »