2008: La oss se lyst på det

2007 ble preget av dommedagsprofetier. Fedme, terror og klima. Var det ikke det ene så var det ihvertfall det andre som skulle ta knekken på oss. Markedet for frykt hadde sjeldent gode vilkår. I en høykonjunktur for misantropi måtte det en pave til for å minne oss om at mennesket faktisk er unikt i naturen og mer enn en kilde til "menneskeskapte problemer", skriver Frank Furedi

Les Frank Furedis artikkel

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »