SKOLE: SVs skolepolitiske dobbeltmoral

PRIVATSKOLER: I en artikkel 17.3. angriper SVs skolepolitiske talsperson, Lena Jensen, Høyres friskolepolitikk. Hun hevder at den friskoleloven som ble foreslått av Bondevik II-regjeringen åpnet for kommersielle skoler. Det er feil. Tvert om ble forbudet mot å ta ut utbytte fra friskolene ytterligere skjerpet, skriver leder i Civita, Kristin Clemet i Dagbladet.

Les hele innlegget i Dagbladet her. 

Les mer om friskoler på Civitas hjemmeside her.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »