KINA: En trussel mot demokratiet?


– Lite tilsier at Kinas autoritære regime vil bryte sammen, selv om befolkningen blir rikere. Kanskje ser vi heller at demokratier blir mer autoritære for å møte konkurransen fra en ny supermakt, skriver Edward Friedman.

Er Kina på vei mot demokratisk styre? Eller hindrer kinesisk suksess demokratisering i resten av verden? Les artikkelen i Dissent Magazine .

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »