VALG: Sentrumspartiene på valgfrokost


Venstre, KrF og Sp v/ Ola Elvestuen (V), Knut Arild Hareide (KrF) og Ola Borten Moe (Sp) deltok tirsdag 1. september på det andre av Civitas valgfrokoster. Her presenterte de sin visjon for landet, og hvorfor det er viktig at nettopp deres parti vinner valget. Du kan se hele foredraget og spørsmålene fra salen her.

Se innleggene her:

Se debatten og spørsmålene her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »