OSLO FREEDOM FORUM: Årets talere26. til 29. april arrangeres menneskerettighetskonferansen Oslo Freedom Forum i Oslo. Konferansens hjemmesider er nå oppdatert, og kan besøkes her. Uyghur-lederen Rebiya Kadeer, den nord-koreanske dissenteren Kang Chol-hwan, FARC-gisselet Ingrid Betancourt, Polens tidligere president Lech Walesa, Malaysias Anwar Ibrahim, den russiske demokratiforkjemperen Garry Kasparov og økonomen Hernando de Soto er blant dem som står på årets talerliste.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »