OSLO FREEDOM FORUM: Deltakere i nyheteneTo av deltakerne på Oslo Freedom Forum, Anwar Ibrahim og Diego Arria, er
i nyhetene i dag. Rettssaken mot Ibrahim, som tidligere var
visestatsminister i Malaysia og nå er lederen for opposisjonen,
gjenopptas. BBC rapporterer. The Guardian skriver at tidligere
FN-ambassadør Arrias gård i Venezuela er konfiskert av myndighetene,
muligens i forbindelse med Arrias deltakelse på Oslo Freedom Forum.

Civita var en av flere norske støttespillere til konferansen, som også har fått dekning i blant annet Reason, Forbes, RealClearPolitics, Al-Jazeera og CNN. Foredragene fra konferansen vil snart legges ut på Oslofreedomforum.com.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »