Liberal halvtime: Hvordan skattlegge Google og Facebook?

Liberal halvtimeEpisode 11 av Civitas podcast Liberal halvtime er nå ute!

Er det et problem at multinasjonale selskaper ikke betaler skatt? Og går det i så fall an å gjøre noe med det? Gjest i dagens utgave av Liberal halvtime er samfunnsøkonom i Civita, Steinar Juel. Han forklarer hva som kan gjøres for å begrense skadevirkningene av internasjonale konserners aggressive skatteplanlegging. Internasjonale selskapers utnyttelse av skattehull – fra problem til løsning

I podcasten Liberal halvtime vil vi utforske ideer og politikk. Vertskap for podcasten er Eirik Løkke og Anne Siri Koksrud Bekkelund, som ukentlig vil invitere interessante gjester til studio. Det blir både besøk utenfra, og samtaler med kollegaer i Civita.

Podcasten finnes tilgjengelig i iTunes, i Spotify, i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Send oss gjerne tilbakemeldinger, ris, ros, forslag til hva vi skal snakke om og hvem vi bør invitere.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Her kan du spille av podcasten direkte:

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »