Hvem er samfunnets støtter i dag?

Civita og Riksteatret inviterte til frokostmøte på Café Christiania tirsdag 1. september

Hvem er samfunnets støtter i dag, og hva mener vi egentlig med samfunnsansvar? Hva forventer vi av mennesker som innehar viktige posisjoner? Hvor langt kan man gå «for den gode hensikt»? Riksteatrets Tom Remlov innledet, og skuespiller Kim Haugen fremførte et utdrag fra det dagsaktuelle teaterstykket og Ibsen-klassikeren, «Samfunnets støtter».

I panelet: Elisabeth Grieg, CEO Grieg International, Christian Ringnes, adm. dir. Eiendomsspar og Henrik Syse, filosof og forsker ved Prio.

Se innleggene fra frokostmøtet her:

Se debatten her:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »