Kvinnesamling 1. mars: Intervju med Erna Solberg og paneldebatt

Kvinnesamling 1. mars i regi av Civitakvinner og Ladies Only

Torsdag 1. mars samlet Civitakvinnene og Ladies Only 200 kvinner til debatt og samtale. Panelet bestod av kvinner med både lang og kort erfaring fra norsk samfunns- og næringsliv, men til felles har de et sterkt engasjement for likestilling i alle deler av samfunnet.

I samtale og debatt deltok statsminister Erna Solberg. I paneldebatten deltok Marie Louise Sunde fra #ShesGotThis, Elin Ørjaseter, foreleser ved Høyskolen i Krisitania og forfatter, Anne Dingstad Vabø fra Telenor Digital, Elisabeth Grieg i Grieg Group, Kristin Skogen Lund, adm. dir. i NHO, Kristin Clemet, daglig leder i Civita og Irene Halvorsen, sjefredaktør i Nationen.

Her kan du se intervjuet med Erna Solberg:

Her kan du se hele paneldebatten:

Hvis du vil se et kortere utdrag fra arrangementet, finner du det her.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »