Ny podcast-episode: «Valget» i Russland med Vladmir Kara-Murza

Liberal halvtimeEpisode 7 av Civitas podcast Liberal halvtime er nå ute!

Den 18. mars blir Putin igjen utpekt til president i Russland, i det som på ingen måte kan karakteriseres som et fritt eller demokratisk valg. Menneskerettighetsaktivist Vladimir Kara-Murza fra pro-demokrati-organisasjonen Open Russia gjestet Liberal Halvtime for å dele sine tanker om det såkalte «valget».

Vil du lese mer om arbeidet for demokrati i Russland kan du lese mer på engelsk her, eventuelt på Open Russias nettsider (kun russisk).

Vil du høre mer fra Vladimir Kara-Murza kan du også se video fra Civitafrokost om temaet her.

I podcasten Liberal halvtime vil vi utforske ideer og politikk. Vertskap for podcasten er Eirik Løkke og Anne Siri Koksrud Bekkelund, som ukentlig vil invitere interessante gjester til studio. Det blir både besøk utenfra, og samtaler med kollegaer i Civita.

Podcasten finnes tilgjengelig i iTunes, i Spotify, i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Send oss gjerne tilbakemeldinger, ris, ros, forslag til hva vi skal snakke om og hvem vi bør invitere.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Her kan du spille av podcasten direkte:

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »