Se utdrag fra kvinnesamling 1. mars

Kvinnesamling i regi av Civitakvinner og Ladies Only

 Torsdag 1. mars samlet Civitakvinnene og Ladies Only 200 kvinner til debatt og samtale. Panelet bestod av kvinner med både lang og kort erfaring fra norsk samfunns- og næringsliv, men til felles har de et sterkt engasjement for likestilling i alle deler av samfunnet.

Her kan du se et utdrag fra arrangementet:

 

 

I samtalen deltok Erna Solberg, statsminister (H), Marie Louise Sunde fra #ShesGotThis, Elin Ørjaseter, foreleser ved Høyskolen i Krisitania og forfatter, Anne Dingstad Vabø fra Telenor Digital, Elisabeth Grieg i Grieg Group, Kristin Skogen Lund, adm. dir. i NHO, Kristin Clemet, daglig leder i Civita og Irene Halvorsen, sjefredaktør i Nationen.

Sigrid Sollund, journalist i NRK og forfatter, ble intervjuet etter panelsamtalen.

Kjersti Løken Stavrum var møteleder. Kristin Holth i DNB ønsket velkommen, og Berit Kjøll i HUAWEI Norway takket for møtet.

Har du lyst til å se hele intervjuet med Erna Solberg, eller paneldebatten i sin helhet, finner du det her!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »